Start Irene Volleybalspeeltuin 4-6 jarigen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Irene gaat van start met de volleybalspeeltuin voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar.

De volleybalspeeltuin is een nieuw concept binnen Irene Volleybal en is relatief vernieuwend in volleyballand. De volleybalspeeltuin is er op gericht om kinderen kennis te laten maken met het plezier in sport en spel op een niet-competitieve wijze. Met de volleybalspeeltuin komen kinderen spelenderwijs in aanraking met de basis beweegvormen van veel verschillende sporten. Op deze manier ontdekken ze wat ze leuk vinden en wat ze kunnen. Zo ontwikkelen ze zich en krijgen ze zelfvertrouwen, zodat ze uiteindelijk kiezen voor een sport die bij ze past. Ze bewegen met veel plezier en kunnen fysiek en mentaal tegen een stootje. Ze spelen, ontdekken en sporten!

De volleybalspeeltuin is onderdeel van Irene volleybal. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 17.15 tot 18.00 uur in de Kees Boekehal in Bilthoven.

Kinderen kunnen deelnemen per blok. Woensdag 6 maart 2019 start blok 1. Blok 1 bestaat uit 5 lessen. Vanaf september start er elke 10 weken een nieuw blok, bestaande uit 10 lessen. Er kan per blok worden ingeschreven. Tussentijds instromen is ook mogelijk, zolang er plek is in de gewenste les. Je betaalt dan alleen voor de overgebleven lessen van de periode. De kosten voor blok 1 zijn € 30,- (5 x € 6,-).

Heeft u een zoon of dochter die u spelenderwijs met sport kennis wilt laten maken in de volleybalspeeltuin of heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar irenevolleybalbilthoven@gmail.com, bel 06 4178457 of kom vrijblijvend meedoen/kijken op woensdagmiddag om 17.15 uur.
De kantine is ook geopend. Wij bieden hier Wi-Fi, koffie en ook zullen hier meer ouders aanwezig zijn. Je bent van harte welkom!
Geef een antwoord