De Sportspeeltuin van Irene Volleybal

Veel ballen en genoeg ruimte om lekker rond te rennen en te klauteren. Het perfecte recept om kleuters een leuke middag te bezorgen. De Sportspeeltuin van volleybalvereniging Irene is een relatief nieuw concept en richt zich erop om kinderen van 3,5 tot 6 jaar kennis te laten maken met “plezier in sport en spel” op een niet-competitieve wijze.

Over de speeltuin
Het gaat bij de sportspeeltuin vooral om plezier krijgen in bewegen (met en zonder bal) en de motoriek meer ontwikkelen. Kinderen klimmen, klauteren, vangen, gooien en rennen, in een spelvorm die goed aansluit bij hun belevingswereld. De enthousiaste trainster Melinde Maarseveen weet elke week leuke spelletjes te bedenken, om zo kinderen de eerste balvaardigheden te leren. De kinderen genieten van het bewegen en de ouders geven aan dat dit een mooie manier is voor de kinderen om zich lekker uit te leven en tegelijkertijd de basisvormen van het bewegen te leren. Een goede basis voor welke sport je daarna ook kiest. Iedere week wordt de les afgesloten met een gezonde snack, aangeboden door sportvereniging Irene. 

Tijdstip
Iedere woensdagmiddag van 16.00 – 16.45 kunnen de jongste volleyballers hun hart ophalen in de sportspeeltuin.

Aanmelden
Heeft u een kindje die u spelenderwijs met sport kennis wilt laten maken in de sportspeeltuin of heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@irenezaalvolleybal.nl of kom eens vrijblijvend meedoen en/of kijken op woensdagmiddag.